Gulvservice i Odense, Fyn - Få professionel service til trægulve

Gulvservice Assens, Bogense, Fyn,Odense, Svendborg

Ønsker du vores service i forbindelse med vedligeholdelse af dit gulv, tilbyder vi serviceordninger. Vi laver sammen en klar aftale om, hvor tit dit gulv skal behandles. Gulvservicen kan variere alt efter, hvor udsat det er og hvilken behandling dit gulv har.

Nogle gulve er mere modtagelige overfor ridser og pletter og skal derfor behandles oftere end f.eks. et gulv der har en kraftigere overfladebehandling som f.eks. lak.

 

Gulvservice - Professionel pleje af gulvet

Du kan sikre det flotte resultat af en gulvafhøvling eller gulvslibning ved, at pleje dit gulv. Almindelig gulvpleje består af:

  • Jævnlig støvsugning af gulvet
  • Jævnlig rengøring med rengørings- og plejemidler, der passer til gulvets træsort
  • Vi kan pleje dit gulv, så det forbliver flot og vedligeholdt.

 

Altid kvalitetsmaterialer hos os

Hos Eg’s Gulvafhøvling bruger vi kun kvalitetsmaterialer, når vi udfører gulvservice. For os er det vigtigt at kunden, får det bedste resultat. Vi bruger f.eks. lak, som overholder alle internationale miljøkrav. Vi tager hensyn til dine ønsker og behov – og miljøet.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvservice

Vi tilbyder alle former for gulvservice. Skal dit gulv afslibes, afhøvles eller gulvbehandles? Kan vi udføre arbejdet for dig. Selvom vi har besøgt dig og givet dig et tilbud på behandling af dit gulv, er det ganske uforpligtende.

Vi har hovedsæde i Odense, men vi servicerer også på hele Fyn og i Trekantsområdet. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 83 01 eller tlf. 40 79 04 64.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.