Lak behandling i Odense, Fyn - Egs Gulvafhøvling

Lak behandling

Lak behandling

Et lakeret gulv vil nok altid være det nemmeste at have med at gøre. Man kan let holde det rent, ved at tørre gulvet over. Får man til gengæld en ridse i lakken ved at man eks. trækker et møbel henover gulvet, eller man får 'stilet-mærker', så er skaden sket. I modsætning til de andre, mere 'rå' behandlinger hvor træet har en chance for at rejse sig igen, vil et lakeret guld forblive ridset.

Vi benytter udelukkende vandbaseret lak. Moderne gode vandlakker er fuldt ud ligeså holdbare som den gammeldags syre/spritlak, som er ganske sundhedsfarlig.

Gulvet bliver lakeret to eller tre gange. To gange er fint nok for en tid, men vi vil afgjort anbefale tre gange lak. Lakken er klar, altså gennemsigtig, men giver alligevel træet et lidt mere 'gyldent' udseende. Man kan vælge mat, silkemat, eller blank lak, men det mest almindelige er dog mat lak.

Ønsker man et lysere lakgulv, kan man inden man lakerer, give gulvet en hvidpigmentering. Det giver et rigtig flot resultat, og modvirker også den normale 'gulning' som gulvet får med tiden.

Mulighederne er mange, så hvis du vil have en kyndig rådgivning, så giv os et ring på +45 66 17 83 01

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.