Gulvafslibning i Odense, Fyn - Afslibning af gulve

Gulvafslibning Odense, Svendborg, Assens, Bogense, Fyn

Er dit gulv fyldt med ridser eller mærker, så kan en gulvafslibning gøre dit gulv som næsten nyt. Når vi sliber gulvet, sliber vi den nuværende behandling af.

Når gulvet er færdig slebet, skal gulvet have gulvservice, så det beskyttes bedst muligt. Der er forskellige muligheder, alt efter hvilket udtryk du ønsker og hvor praktisk gulvet skal være. Gulvet kan for eksempel være behandlet med:

Vi udfører alle former for gulvbehandlinger og er klar til at rådføre dig, så du træffer den bedste beslutning.

 

Gulvafslibning pris - Kvalitet kan være billigere!

Der er mange udbydere af billige løsninger, når du skal have slebet dit gulv. Udlejning af maskiner hos malerfirmaer er et hit – men man skal være opmærksom på, at der kan løbe ekstra omkostninger på, i form af sandpapir og ekstra arbejde. Du kan risikere, at skulle starte forfra eller få en professionel gulvmand til at rette op på skaderne.

 

Kontakt os og få et tilbud på gulvafslibning

Med mange års erfaring med gulvafslibning, står vi klar til at rådgive dig. Har du svært ved at vurdere om dit gulv skal slibes eller afhøvles, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi er lokaliseret i Odense, men udfører også gulvopgaver på hele Fyn og i trekantsområdet.

Kontakt os på telefon tlf. 66 17 83 01 eller tlf. 40 79 04 64.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.