Slibning af træterrasser i Odense, Fyn - Slibning, pleje og vedligehold

Slibning af træterrasser Odense, Svendborg, Assens, Bogense, Fyn

Slibning af træterrasser

Slibning af træterrasser er en proces, der hjælper med at bevare og forbedre udseendet og holdbarheden af træoverflader udendørs. Terrasser udsættes for konstant slid og vejrforhold, der kan forårsage slitage, nedbryde terrassen over tid og generelt forværre dens udseende. Ved at udføre en slibning kan man fjerne ujævnheder, pletter, ridser og andre defekter, der er opstået. Processen med slibning af en træterrasse begynder normalt ved at bruge en slibemaskine med et passende slibepapir til at fjerne det øverste lag af træet og skabe en glat og jævn overflade. Det er vigtigt at følge træets naturlige fibre og bevæge sig i retningen af ​​kornet for at undgå utilsigtede ridser eller skader.
Efter slibningen er afsluttet, kan man vælge at påføre en beskyttende belægning som træolie eller træbeskyttelsesmiddel. Dette hjælper med at forsegle træet og beskytte det mod sollys, fugt og skadelige elementer. Det kan også give en forfriskende glans og forbedre træets naturlige farve.

Slibning af træterrasser bør højst gøres en gang hver 5. eller 10. år, alt efter hvor meget brædderne giver sig eller hvor meget algevækst, der kommer. De skal gerne behandles med olie en til to gange om året uden en slibning først for at pleje træet og bevare det flotte udseende. Ved at tage sig tid til at pleje og vedligeholde træterrassen kan man sikre, at den forbliver smuk og holdbar i mange år fremover.

 

Få bugt med problemerne

Hos Eg’s Gulvafhøvling har vi stor erfaring med alle typer træ og træbehandling af træterrasser. Vi kan derfor hjælpe dig med at få det bedste resultat frem med en slibning af din træterrasse. En træterrasse er en rigtig smuk terrasse, men da træ er et naturligt materiale, kan der også forekomme nogle udfordringer med træet. Eksempelvis kan det give splinter, træet kan falme eller det kan af andre årsager miste sit smukke udseende. Hos Eg’s Gulvafhøvling på Fyn står vi klar til at hjælpe dig med slibning og oliebehandling til din træterrasse.

 

Det koster en slibning af træterrassen

Vil du gerne have en slibning af træterrassen på Fyn, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vores maskiner og udstyr er moderne, og vores medarbejdere er dygtige og erfarne, hvilket gør os i stand til at udføre effektivt arbejde af høj kvalitet.

Prisen for at få en slibning af træterrassen varierer alt efter forskellige faktorer som træsort og ønsket slutresultat, men vores standard pris er 200 kr. ekskl. moms pr. kvm. Inkl. Efterbehandling. 

 

Kontakt os og få et tilbud på Slibning af træterrasser

Har du spørgsmål til prisen, vores arbejde, vores maskiner eller andet, er der du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 79 04 64 eller på mail: info@egsgulve.dk for mere information.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.